Πολιτική

25 Μαΐου 2021 09:40 Τελευταία ενημέρωση : 25 Μαΐου 2021 20:25

Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ για τις επαφές του Τούρκου ΥΠΕΞ στην χώρα μας και την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν σε λίγες εβδομάδες. Ανακοινώθηκε ο 4ος κύκλος συναντήσεων για ΜΟΕ.

Στην Ελλάδα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου
-

Την Ελλάδα θα επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Μαΐου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα έρθει στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα 31 Μαΐου προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.

Η συνάντηση Τσαβούσογλου – Δένδια, είναι όπως γράφει η εφημερίδα μια προετοιμασία για τη συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», πιθανό είναι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να μεταβεί στα Χανιά και να έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, σήμερα ανακοινώθηκε ότι τα υπουργεία Εθνικής Αμύνης Ελλάδος και Τουρκίας θα πραγματοποιήσουν τον 4ο κύκλο συναντήσεων για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), από 26 έως 27 Μαΐου 2021, μέσω τηλεδιασκέψεως.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμοί - Αναγνωστόπουλος: ακύρωση των ραντεβού για όσους έχουν νοσήσει

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Η απαλλαγή και η μείωση του προστίμου

Ανακαλύφθηκε μοναδικό ελληνικό λουλούδι που μυρίζει σαν ψόφιο έντομο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ