Αθλητικά

30 Μαΐου 2021 21:01 Τελευταία ενημέρωση : 30 Μαΐου 2021 22:13

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” - Ζήκος: Ο Καντέ είναι “φαινόμενο” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε σε τελικό Champions League μίλησε για τον φετινό τελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι και το προσεχές Euro.

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” - Ζήκος: Ο Καντέ είναι “φαινόμενο” (βίντεο)
-

Ο Άκης Ζήκος, ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε σε τελικό Champions League, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ο δρόμος προς το Euro 2020”.

Αναλυτικά είπε στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη:

Για τον τελικό του Champions League:

«Δεν έπρεπε να είναι φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, μετά από τις ήττες από την Τσέλσι. Ο Γκουαρντιόλα αγχώθηκε, άλλαξε το σύστημα, και δεν του βγήκε. Ο Καντέ είναι ένα “φαινόμενο” από μόνος του. Η Τσέλσι είχε διαβάσει καλά την Σίτι πριν τον αγώνα.»

Για το Euro 2020:

«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Εμένα μου μένει ο τελευταίος όμιλος με Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία. Έχουν όλες οι ομάδες δικαίωμα να περάσουν, έτσι όπως είναι δομημένο το Euro. Στον 6ο όμιλο, όμως, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω να περάσει και τρίτη ομάδα. Τα φαβορί είναι τα γνωστά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κουραστεί φέτος, και πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα είναι όταν αρχίσει η διοργάνωση.»

Η εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη, μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Τσαβούσογλου: “Ξεσάλωσαν” οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα

Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ