Υγεία - Περιβάλλον

31 Μαΐου 2021 10:31 Τελευταία ενημέρωση : 31 Μαΐου 2021 10:41

AstraZeneca - Θρόμβωση: εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη

Διάβασέ μου το...

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά τη διακοπή της χορήγησης των φαρμάκων υποστήριξης που λάμβανε.

AstraZeneca - Θρόμβωση: εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη
-

Δραματικές στιγμές ζει η οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, μετά από επεισόδιο θρόμβωσης που υπέστη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Οι γιατροί, μετά τη διαδικασία διακοπής της χορήγησης των φαρμάκων υποστήριξης που λάμβανε, επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν την οικογένειά της ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Αποδέχθηκε πάντως ότι πρόκειται για κάτι πολύ σπάνιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας έτυχε, ήμασταν στους ανθρώπους που επιβεβαιώνουμε τα νούμερα» εύλογα όμως, δεν μπορεί να νιώθει πως η γυναίκα του αποτελεί απλώς ένα νούμερο στατιστικής, ανάμεσα στα απειροελάχιστα περιστατικά.

«Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρη: εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου

Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης χρεών: ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Τήλος: Στον ΑΝΤ1 ο συνταξιούχος που δώρισε την περιουσία του στο νοσοκομείο Ρόδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ