Life

04 Ιουνίου 2021 08:40 Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιουνίου 2021 08:54

“Άγριες Μέλισσες”: το συγκλονιστικό φινάλε, η τελευταία σκηνή και ο τρίτος κύκλος

Διάβασέ μου το...

"Αυλαία" για τον δεύτερο κύκλο με συγκλονιστικές εξελίξεις. Η είσοδος του Αιμίλιου Χειλάκη, ο τελευταίος θάνατος και το "spoiler" για τον τρίτο κύκλο.

“Άγριες Μέλισσες”: το συγκλονιστικό φινάλε, η τελευταία σκηνή και ο τρίτος κύκλος
-

Συγκλονιστικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ο "Άγριες Μέλισσες", που χάρισε στους τηλεθεατές στιγμές συγκίνησης.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης παρακολουθήσαμε τον θάνατο του Μιλτιάδη αλλά και την "εισβολή" του Αιμίλιου Χειλάκη στο Διαφάνι, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο. Ο "Aκύλας Μεγαρίτης", αρχηγός των "Αβάντων” εμφανίστηκε σε μια καθοριστική στιγμή του τελευταίου επεισοδίου και έδωσε μια "γεύση" για όσα θα ακολουθήσουν...

Η τελευταία σκηνή πάντως επεφύλασσε χαμόγελα καθώς η Ελένη και ο Λάμπρος σχεδιάζουν τη νέα τους ζωή στα χωράφια που πρόκειται να αγοράσουν. Μαζί τους και οι άλλες δύο αδελφές Σταμίρη αλλά και ο μικρός Σέργιος.

Ο νέος κύκλος της σειράς διαδραματίζεται σε πολλά μέρη, όπως η Λέρος. Θα είναι μια καινούργια σειρά, υπό μια έννοια, καθώς όλες οι ιστορίες τέλειωσαν χθες εκτός από την κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών που θα συνεχιστεί και αυτή τη φορά θα αποκτήσει και πολιτικό πρόσημο. "Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα" τόνισε ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος.

Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας. Η χούντα μάλιστα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.


Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show”: το πανηγυρικό φινάλε και το “ευχαριστώ” του Αρναούτογλου

Νίκος Σεργιανόπουλος: σαν σήμερα η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Λαμία: μαθητής μπούκαρε με το μηχανάκι του μέσα στο σχολείο (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ