Life

07 Ιουνίου 2021 00:01 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιουνίου 2021 10:22

Μέγκαν και Χάρι: η Λίλι - Νταϊάνα έφερε “ενθουσιασμό” στο Παλάτι

Διάβασέ μου το...

Οι πρώτες αντιδράσεις από το Μπάκιγχαμ, μετά την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, που θα πάρει το όνομα της Λαίδης Ντι.

Μέγκαν και Χάρι: η Λίλι - Νταϊάνα έφερε “ενθουσιασμό” στο Παλάτι
-

(εικόνα από την πρώτη "εμφάνιση" του Άρτσι, πρώτου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι)

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η Λίλι - Νταϊάνα είναι το 11ο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι»από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους, την οποία ονόμασαν Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπατεν Γουίνδσορ (Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor).

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι το πρώτο αδελφάκι του Άρτσι γεννήθηκε την Παρασκευή στην Καλιφόρνια.

Η Λίλι πήρε το όνομά της από την πρόγιαγιά της, τη Βασίλισσα, και το οικογενειακό της παρατσούκλι και της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η Λίλι γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11:40 με τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού στο νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα. Ζυγίζει 3,5 κιλά. Η μητέρα και το μωρό είναι καλά και επέστρεψαν στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία «ο Πρίγκιπας Χάρι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» καλωσόρισαν την κόρη τους στη ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: καταιγίδες και χαλάζι από Δευτέρα

Βόλος: Πολύτεκνη η γυναίκα που βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι

ΕΝΦΙΑ - αντικειμενικές αξίες: κερδισμένοι και χαμένοι από τις αλλαγές