Πολιτική

13 Ιουνίου 2021 21:07 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιουνίου 2021 22:12

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Διάβασέ μου το...

"Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!", τονίζει ο Πρωθυπουργός

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη
-

Τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε με ανάρτηση στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Συγχαρητήρια και από την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου μέσω twitter.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της η ΠτΔ αναφέρει: Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020: Η Αυστρία “καθάρισε” την Βόρεια Μακεδονία

Euro 2020: “Έγραψε Ιστορία” ο Μπέλινγχαμ

ΑΝΤ1: Επαίσχυντο το διαφημιστικό σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ