Αθλητικά

14 Ιουνίου 2021 14:10

Euro 2020: Ήξερες ότι η Τσεχία…

Διάβασέ μου το...

Ο Μανώλης Μανής σταχυολογεί μικρές "λεπτομέρειες" για τις ομάδες, που παίρνουν μέρος στην "μεγάλη γιορτή της μπάλας", που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1.

Euro 2020: Ήξερες ότι η Τσεχία…
-

Το EURO του 1996 στην Αγγλία ήταν η πρώτη συμμετοχή της Τσεχικής Δημοκρατίας σε μεγάλη διοργάνωση μετά την διάλυση της Τσεχοσλοβακίας.

Ουσιαστικά έχει συμμετάσχει σε όλες τις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων από την στιγμή της διάλυσης και μετά.

Αυτό θα είναι το 7ο συνεχόμενο EURO για την ομάδα της Τσεχίας. 

Κρμέντσικ: Δεν ένιωσα ποτέ ξένος στην Ελλάδα

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1, προ μερικών εβδομάδων, στην εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020” ήταν ο Τσέχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμέντσικ

Όπως εκτίμησε για το Euro 2020, «η Τσεχία θα το κατακτήσει!».

Ερωτηθείς γιατα φαβορί της διοργάνωσης είπε «νομίζω ότι η Τσεχία μπορεί να είναι πρώτη στον όμιλο και μετά όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Πιστεύω ότι θα βρω θέση στην αποστολή και νομίζω ότι ο προπονητής με περιμένει και ξέρει τι μπορεί να περιμένει από μένα».


Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros - Τσιτσιπάς: πέθανε η γιαγιά του μετά τον αγώνα με τον Τζόκοβιτς (βίντεο)

Άρση μέτρων: τι αλλάζει από την Δευτέρα

Νεκρός στην Πολίχνη: συγκλονίζει ο νεαρός που προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ