Αθλητικά

15 Ιουνίου 2021 20:02

Euro 2020: Ήξερες ότι η Ουγγαρία…

Διάβασέ μου το...

Euro 2020: Ήξερες ότι η Ουγγαρία…

-

Οι Ούγγροι έχουν το πιο δύσκολο έργο στην διοργάνωση, καθώς είναι στον 6ο όμιλο με Γερμανία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Αυτή θα είναι η 4η συμμετοχή των Ούγγρων σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στις δύο πρώτες τους έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά το 1964 και το 1972, ενώ η τρίτη τους συμμετοχή ήταν το 2016.

Η Ουγγαρία μαζί με την Αγγλία έχουν το αρνητικό ρεκόρ με τις περισσότερες συμμετοχές στα ημιτελικά (2) χωρίς ποτέ όμως να έχουν πάει στον τελικό.

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

O ANT1 μεταδίδει απευθείας όλους τους αγώνες του Euro 2020, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα:

Εργασιακό νομοσχέδιο: απεργία στα μέσα μεταφοράς

Δολοφονία στην Ζάκυνθο: ο Ντίμης Κορφιάτης, το “βαθύ λαρύγγι” και ο κατηγορούμενος αστυνομικός

Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα των Νέων Ελληνικών

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ