Life

15 Ιουνίου 2021 18:53

Θεσσαλονίκη – Μπαντέρας: Άρωμα… Χόλιγουντ για την ταινία “Baraccuda”

Διάβασέ μου το...

Η επένδυση της παραγωγής αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκ ευρώ και οι παραγωγοί αναζητούν περίπου 1.000 βοηθητικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη – Μπαντέρας: Άρωμα… Χόλιγουντ για την ταινία “Baraccuda”
-

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

Άρωμα… Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε δυο εβδομάδες ξεκινούν τα γυρίσματα ταινίας, με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει με Χόλιγουντ και το Δέλτα Αξιού θα μετατραπεί σε Μαϊάμι, για τις ανάγκες της ταινίας Baraccuda με πρωταγωνιστή τον Λατίνο σταρ του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας.

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ένας στόχος ένα όραμα μας που είχαμε βάλει από την πρώτη στιγμή γίνεται πράξη», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πέντε εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Περαία, Θέρμη, το Δέλτα Αξιού και τις γύρω περιοχές.

 «Το επόμενο διάστημα ξεκινά και η κατασκευή Χολιγουντιανών στούντιο στην περιοχή της Θερμής έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες», συμπλήρωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η επένδυση της παραγωγής αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκ ευρώ και οι παραγωγοί αναζητούν περίπου 1.000 βοηθητικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα και ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - βιασμός ανήλικης: Στη δημοσιοτότητα οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου

Πανελλήνιες 2021 - Ειδικά Μαθήματα: το πρόγραμμα εξετάσεων

Euro 2020 στον ΑΝΤ1: Οι μεταδόσεις της 2ης αγωνιστικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ