Πιερία

17 Ιουνίου 2021 08:01 Τελευταία ενημέρωση : 17 Ιουνίου 2021 09:42

Έγκλημα στην Κατερίνη: συνελήφθη ύποπτος

Διάβασέ μου το...

Στα χέρια της αστυνομίας ένας ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 45χρονου κομμωτή.

Έγκλημα στην Κατερίνη: συνελήφθη ύποπτος
-

Σοκ στην Κατερίνη από άγριο έγκλημα που έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας. Άνδρας βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Πρόκειται για έναν 58χρονο που μένει στην ίδια περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, απανθρακωμένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη, ήταν κομμωτής στο επάγγελμα. Τον 45χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του από τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε από περαστικούς η απανθρακωμένη σορός του η οποία και ταυτοποιήθηκε.

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του 40χρονου. Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 40χρονου Γ. Αγγέλου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Ειδήσεις σήμερα:

Μανωλόπουλος για εμβόλιο AstraZeneca: η Επιτροπή μπέρδεψε τον κόσμο (βίντεο)

Βιασμός 11χρονης: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO