Κοινωνία

18 Ιουνίου 2021 13:27 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιουνίου 2021 19:42

Γλυκά Νερά – Μπαλάσκας: Βλάκας ο Μπάμπης, θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή

Διάβασέ μου το...

Τη δική του οπτική στο ζήτημα της δράσης του δολοφόνου και συζύγου της Καρολάιν έδωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Γλυκά Νερά – Μπαλάσκας: Βλάκας ο Μπάμπης, θα μπορούσε να γλιτώσει με 5-6 χρόνια φυλακή
-

«Βλάκα» χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο Σ. Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega για την ομολογία του πιλότου ότι σκότωσε τη σύζυγό του, 37 μέρες μετά το στυγερό έγκλημα.

Όπως είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, αν ο δολοφόνος ειδοποιούσε εξ αρχής την Αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» θα «γλίτωνε» με λίγα χρόνια φυλάκισης.

«Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν "τά 'χασε και τρελάθηκε", εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, "χωρίς να το θέλω", "πρότερος έντιμος βίος", χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε», δήλωσε ο Σ.Μπαλάσκας.

Αντιδράσεις κομμάτων 

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται «Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του». 

Ο Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει «οι τηλεοπτικές οδηγίες του κ. Μπαλάσκα για το πως μπορεί να πέσει "στα μαλακά" ένας δολοφόνος είναι κατάπτυστες. Ντροπή. Η Κυβέρνηση και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλουν να πάρουν θέση άμεσα».?

Το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπαλάσκα, αναφέρει ότι «αν οι αστυνομικοί δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα του κυρίου Μπαλάσκα που αυτοσυστήνεται ως εκπρόσωπός τους, το πρόβλημα το έχουν οι αστυνομικοί που τους εκθέτει. Αν συμφωνούν, το πρόβλημα το έχει ο κ. Χρυσοχοΐδης».


Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Οι εκρήξεις στο βυτιοφόρο από απόσταση “αναπνοής” (βίντεο)

Dior στο Καλλιμάρμαρο: Η λάμψη της μόδας στην Αθήνα (εικόνες)

Πανελλήνιες 2021: τα θέματα στην Χημεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ