Life

28 Ιουνίου 2021 11:45

Τανιμανίδης - Μπόμπα: οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδο από το μαιευτήριο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η Χριστίνα εξήλθε σήμερα από το μαιευτήριο και μαζί με τον Σάκη έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την έλευση του πελαργού!

Τανιμανίδης - Μπόμπα: οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδο από το μαιευτήριο (βίντεο)
-

Ευτυχισμένοι γονείς δηλώνουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι υποδέχθηκαν τα δίδυμα κορίτσια τους πριν από πέντε ημέρες.

Η Χριστίνα εξήλθε σήμερα από το μαιευτήριο και μαζί με τον Σάκη έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την έλευση του πελαργού!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. βγαίνουν καθημερινά δεκάδες μωρά από τα μαιευτήρια, τα δικά μας δεν είναι διαφορετικά” είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής της “Φάρμας”.

Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν μπορώ να το πιστέψω”, είπε με εμφανή συγκίνηση η Χριστίνα Μπόμπα κάνοντας λόγο για την πιο μαγική στιγμή της ζωής της!

Η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια μου ήταν όταν βγήκε από το χειρουργείο και θήλαζε το ένα μωρό από εδώ και το άλλο από εκεί” πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Θα λιώνω κάθε μέρα και θα χαίρομαι. Τρελαίνομαι, κινείται ο κόσμος όλος.τα Τανιμανιδάκια μας είναι εδώ” κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: έκλεψαν 80 σπάνια πτηνά από μετόχι (βίντεο ντοκουμέντο)

Βόλος: θρίλερ με πτώμα γυναίκας σε παραλία

Μετάλλαξη Δέλτα - Μόσιαλος: Γιατί πρέπει να ελεγχθεί η διασπορά της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ