Κοινωνία

19 Ιουλίου 2021 08:28 Τελευταία ενημέρωση : 27 Ιουλίου 2021 21:42

Missing Alert για 51χρονο

Διάβασέ μου το...

“Συναγερμός” έχει σημάνει για την εξαφάνιση του άνδρα. Την βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του, ζητά “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Missing Alert για 51χρονο
-

Όπως αναφέρεται απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού"; που εξέδωσε Missin Alert για την αναζήτηση 51χρονου:

"Στις 17/07/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καισαριανής, ο Χούλιαρης Εμμανουήλ, 51 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χουλιαρη Εμμανουήλ στις 18/07/2021 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χούλιαρης Εμμανουήλ έχει ύψος 1,72 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε παντελόνι χακί, γκρι μπλούζα και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ".

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού" την Τρίτη, 27 Ιουλίου, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, καθώς βρέθηκε ο 51χρονος και είναι καλά στην υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Βρέθηκε όπλο με γεμιστήρα στη θάλασσα

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: το απόγευμα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Κύπρος: στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ