Κοινωνία

27 Ιουλίου 2021 14:11 Τελευταία ενημέρωση : 27 Ιουλίου 2021 14:50

Φωτιά στην Σταμάτα: το μήνυμα από το 112 στους κατοίκους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ενεργοποιήθηκε το 112 λόγω της δασικής πυρκαγιάς. Μήνυμα και στους κατοίκους της Δροσιάς και της Εκάλης να κλείσουν πόρτες και παράθυρα!

Φωτιά στην Σταμάτα: το μήνυμα από το 112 στους κατοίκους (εικόνες)
-

Ενεργοποιήθηκε το 112 λόγω της δασικής πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής.

Συγκεκριμένα μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

φωτιά - Σταμάτα

Ακολούθησε και δεύτερο μήνυμα με το οποίο καλούνται οι κάτοικοι των περιοχών Σταμάτα, Ροδόπολη, Εκάλη, Δροσιά, Διόνυσος να κλείσουν τις καμινάδες, τα παράθυρα και τις πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτες στο εσωτερικό του σπιτιού.

112 - μήνυμα - φωτιά - Σταμάτα - Διόνυσος - Εκάλη

Ο δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ήδη ένας οικισμός «Γαλήνη», την ώρα που η φωτιά κινείται προς τον Διόνυσο.

Έκανε μάλιστα έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο σημείο, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

φωτιά - Σταμάτα

φωτιά - Σταμάτα

φωτιά - Σταμάτα

φωτιά - Σταμάτα

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός - Τσελέντης: με ανησυχούν τα ρήγματα στο Αιγαίο - φόβοι για τσουνάμι (βίντεο)

Μητσοτάκης: μη ενδεδειγμένη λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών

Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός οδηγός μηχανής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ