Πολιτική

02 Αυγούστου 2021 13:53 Τελευταία ενημέρωση : 02 Αυγούστου 2021 14:02

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια από τους πολιτικούς

Διάβασέ μου το...

Ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε ακόμη ένα ολυμπιακό μετάλλιο, γεμίζοντας με υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια από τους πολιτικούς
-

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, συνεπής στο ραντεβού του με τις μεγάλες διακρίσεις, κατέκτησε τα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η νέα του επιτυχία γέμισε με χαρά όλους τους Έλληνες και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, έσπευσε να τον συγχαρεί.

«Πρότυπο αθλητή, με λαμπρή πορεία και σημαντικές επιτυχίες, ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό μια ακόμη παγκόσμια διάκριση.  θερμά συγχαρητήρια!», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

« Ο "'Αρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter. Υπογράμμισε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας «είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ