Κοινωνία

06 Αυγούστου 2021 11:53

Φωτιά στην Αττική: Εκκένωση σε Μαλακάσα, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι

Διάβασέ μου το...

Η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις.

Φωτιά στην Αττική: Εκκένωση σε Μαλακάσα, Καπανδρίτι και Πολυδένδρι
-


Εκκενώνεται και η Μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. 

Μετά από Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι, εστάλη και δεύτερο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, μέσω 112, το οποίο αναφέρει:« αν βρίσκεστε στη Μαλακάσα ή τον οικισμό Σφενδάλη εκκενώστε τώρα προς Ωρωπό μέσω Λεωφόρου Αθηνών -Ωρωπού».

Νωρίτερα, μέσω του 112, εστάλη μήνυμα για εκκένωση και πάλι του Καπανδριτίου και του Πολυδενδρίου λόγω των διαστάσεων που παίρνει η πυρκαγιά, η οποία έχει περάσει από τη νύχτα την Εθνική Οδό στο ύψος των Αφιδνών και κατευθύνεται προς Καπανδρίτι. Στο μήνυμα αναφέρεται: «αν βρίσκεται στο Πολυδένδρι ή Καπανδρίτι εκκενώστε τώρα προς Βαρνάβα-Νέα Μάκρη από επαρχιακή οδό Μαραθώνος-Καπανδριτίου».

Νέο μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη και σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Βαρνάβα, Καλάμου, Μαρκοπούλου Ωρωπού, Ωρωπού, Μίλεσι και Αγ. Αποστόλων να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μη διεισδύσουν καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Βαρνάβα, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ωρωπό, Μίλεσι ή Αγ. Αποστόλους κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μη διεισδύσουν καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιές: Ο Κικίλιας στο ΚΑΤ - Ενημερώθηκε για τους τραυματίες

Κρήτη: “Έσβησε” ο 16χρονος Νικόλας που τραυματίστηκε από βουτιά στη θάλασσα

Φωτιά στην Αττική: Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας - Χωρίς διόδια η Αττική Οδός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ