Αθλητικά

16 Σεπτεμβρίου 2021 10:20

ΠΑΟΚ - Conference League: εκτός έδρας δοκιμασία για τον “Δικέφαλο”

Διάβασέ μου το...

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα των ομίλων, την ομάδα που έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στα προκριματικά.

ΠΑΟΚ - Conference League: εκτός έδρας δοκιμασία για τον “Δικέφαλο”
-

Με το κυρίως μενού της 1η αγωνιστικής στην φάση των ομίλων ολοκληρώνεται την Πέμπτη (16/9), η πρεμιέρα της νεοσυσταθείσας διοργάνωσης της UEFA, Europa Conference League.

Το ελληνικό ενδιαφέρον, εστιάζεται στην παρουσία του ΠΑΟΚ στον 6ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου καλείται να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, της ομάδας που έκανε την μεγαλύτερη -μέχρι στιγμής- έκπληξη στη διοργάνωση, με την πρόκρισή της στην φάση των ομίλων. Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα υποδεχθεί την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα.

Τα σημαντικότερα από τα «μεγάλα ονόματα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που συμμετέχουν στην διοργάνωση και κατά συνέπεια, συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, είναι η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, η Τότεναμ του Χάρι Κέιν και του Σον και η Φέγενορντ, που ομολογουμένως έχει χάσει αρκετό μέρος από την αίγλη του παρελθόντος.

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: πανδαισία θεάματος, ανατροπές και “βροχή” τα γκολ στο δεύτερο… πιάτο

Καλοφώνου για Ιωάννα: θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες (βίντεο)

Φωτιά στον Άγιο Δημήτριο: τραγωδία σε ισόγειο διαμέρισμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ