Υγεία - Περιβάλλον

28 Σεπτεμβρίου 2021 08:17

ΕΚΠΑ: Ρεκόρ εμβολιασμένων φοιτητών στην Ιατρική Σχολή

Διάβασέ μου το...

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων προπτυχιακών φοιτητών, μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων (89%).

ΕΚΠΑ: Ρεκόρ εμβολιασμένων φοιτητών στην Ιατρική Σχολή
-

Μετά από ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος χωρίς δια ζώσης εκπαίδευση, ξεκίνησε σήμερα χωρίς προβλήματα η δια ζώσης εκπαίδευση όλων των φοιτητών των κλινικών ετών της Ιατρικής Σχολής (θεωρητική εκπαίδευση, κλινική άσκηση). Στο έκτο έτος σπουδών είχε ήδη ξεκινήσει η δια ζώσης εκπαίδευση από τέλος Αυγούστου.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων προπτυχιακών φοιτητών (90%), μεταπτυχιακών φοιτητών (88%) και υποψηφίων διδακτόρων (89%).

Στα ποσοστά αυτά δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός των φοιτητών που έχουν νοσήσει (περίπου 3-4%), οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής μας που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει υπολογίζονται περίπου στο 92–93%.

Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος των προπτυχιακών φοιτητών όλων των ΑΕΙ που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση ή έχουν νοσήσει ανέρχεται στο 77%.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Σπανούλης: Το “αντίο” στο μπάσκετ

Σεισμός στην Κρήτη - Λέκκας: αρκετά επικίνδυνη η κατάσταση για τους κατοίκους (βίντεο)

Φωτιά στην Ηλεία (εικόνες)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ