Πολιτική

29 Σεπτεμβρίου 2021 08:57 Τελευταία ενημέρωση : 29 Σεπτεμβρίου 2021 20:47

Θεοδωρικάκος: ακόμη 100 περιπολικά τις νύχτες στην Αθήνα

Διάβασέ μου το...

Για τετραψήφιο αριθμό νέων αστυνομικών που θα επανδρώσουν τα ΑΤ του Λεκανοπεδίου, έκανε λόγο ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Θεοδωρικάκος: ακόμη 100 περιπολικά τις νύχτες στην Αθήνα
-

Ακόμη 100 περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα θα κυκλοφορούν τις νύχτες στην Αθήνα, για την ασφάλεια των πολιτών, απο τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την επίσκεψη του στο ΑΤ Καλλιθέας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι τετραψήφιος αριθμός αποφοίτων από Σχολές της Αστυνομίας θα διατεθεί για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων όλης της Αττικής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «από την 1η Νοεμβρίου έχουμε την δυνατότητα και γίνεται πράξη, να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά τις βραδινές ώρες, 00:00-06:00, που θα περιπολούν στους δρόμους της Αττικής».

«Η Πολιτεία ξεκινά πρόσθετη στελέχωση με 1.026 άνδρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, για να ενισχυθεί το αίτημα ασφάλειας, παντού και για όλους», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Όλη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Από την πρώτη μέρα κοντά στα Αστυνομικά Τμήματα, στις γειτονιές, στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πολίτες μας ζητούν ασφάλεια, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς και για αυτό ζητούν και δικαίως, πολύ περισσότερη παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές.

Σήμερα είμαστε εδώ στην Καλλιθέα και ανακοινώνουμε ότι, από 1η Νοεμβρίου αυξάνουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τα οποία από τις 12:00 τη νύχτα έως 6:00 το πρωί θα περιπολούν στις γειτονιές ώστε να συμβάλλουν στο αίσθημα ασφάλειας.

Αυτό γίνεται πράξη, διότι από τη Δευτέρα ξεκινάει η πρόσθετη στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής με 1.026 άντρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι 306 αγόρια και κορίτσια που τελειώνουν τη Σχολή Αστυφυλάκων και ορκίζονται αυτή την Κυριακή, οι οποίοι θα διατεθούν στο σύνολό τους στα Αστυνομικά Τμήματα και ένας μικρός αριθμός στα Μ.Α.Τ. και στην Τροχαία, καθώς και 720 Δόκιμοι που μέσα στο μήνα, προς το τέλος του μήνα, θα πάνε στα Αστυνομικά Τμήματα.

  • 1026 περισσότεροι άντρες και γυναίκες στα Αστυνομικά Τμήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
  • 100 στελεχωμένες περιπολίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας.

Ασφάλεια για όλους, Ασφάλεια παντού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ