Κοινωνία

07 Οκτωβρίου 2021 13:05

Αντιεμβολιαστής αστυνομικός σε διαθεσιμότητα

Διάβασέ μου το...

Ο αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» πραγματοποιεί συνεχείς αναρτήσεις με βίντεο εναντίον του εμβολιασμού. Σε εξέλιξη και άλλες ΕΔΕ.

Αντιεμβολιαστής αστυνομικός σε διαθεσιμότητα
-

(εικόνα αρχείου)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με αφορμή βίντεο που δημοσιεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των εμβολιασμών για τον κορονοϊό.

Ο αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» πραγματοποιεί συνεχείς αναρτήσεις με βίντεο εναντίον του εμβολιασμού και παράλληλα ο ίδιος είναι αρνητής του ιού, φτάνοντας στο σημείο να δίνει ακόμα και συμβουλές στους αρνητές για το πώς θα αποφύγουν τα ΜΑΤ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

"Σχετικά με ανάρτηση - βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας. 

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. 

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις."

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στον Πύργο - Νεκρός γνωστός γιατρός (εικόνες)

Νέα Στύρα: Αρχαίος τάφος με νεκρούς, αγγεία και νομίσματα (εικόνες)

Γλυκά Νερά: κρίνεται οριστικά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ