Πολιτική

23 Νοεμβρίου 2021 11:11 Τελευταία ενημέρωση : 23 Νοεμβρίου 2021 21:22

Δυστύχημα στην Βουλγαρία - Μητσοτάκης: Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος

Διάβασέ μου το...

Σοκαρισμένος ο Πρωθυπουργός από το δυστύχημα  στην Βουλγαρία. Η ανάρτησή του στο Twitter. Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Δυστύχημα στην Βουλγαρία - Μητσοτάκης: Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος
-


"Είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος από το τρομερό δυστύχημα και τις απώλειες ζωών στη Βουλγαρία, νωρίς σήμερα το πρωί, ειδικά μικρών παιδιών
" τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του σήμερα το πρωί στο Twitter, αναφερόμενος στο δυστύχημα που συνέβη στη Βουλγαρία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων επιβατών ενός λεωφορείου.

"Οι προσευχές μας απευθύνονται στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους" ανέφερε ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε "ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες".

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στη Βουλγαρία που οδήγησε στον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Βουλγαρία - δυστύχημα - λεωφορείο

«Η πολύνεκρη τραγωδία στη γειτονική μας Βουλγαρία με θύματα νέους κυρίως ανθρώπους από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία, μας συγκλονίζει. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράσταση μας στους γειτονικούς λαούς, και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Tουλάχιστον 46 άνθρωποι, ανάμεσά τους 12 παιδιά, από τους 52 επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, όταν πήρε φωτιά λεωφορείο που μετέφερε πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, από επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη προς τα Σκόπια.


Ειδήσεις σήμερα:

Δώρο Μουρίνιο σε Αφένα – Γκιάν “μαύρισε” από ρατσιστικό σχόλιο (βίντεο)

Μέτρα στήριξης σε υγειονομικούς: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα

Στην Κέρκυρα το πρώτο πλωτό ασθενοφόρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ