Αθλητικά

05 Δεκεμβρίου 2021 20:32 Τελευταία ενημέρωση : 06 Δεκεμβρίου 2021 15:54

Πέθανε ο Στέφαν Γέλοβατς

Διάβασέ μου το...

Θρήνος στον χώρο του μπάσκετ για τον χαμό του 32χρονου παίκτη της ΑΕΚ.

Πέθανε ο Στέφαν Γέλοβατς
-

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών άφησε σήμερα (5/12) ο Στέφαν Γέλοβατς. Λίγες ημέρες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ στις 14/11, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εν συνεχεία διακομίστηκε στη Σερβία, όπου και κατέληξε, σκορπώντας τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.

Η συγκινητική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Πώς να τα βάλεις με τα κελεύσματα της μοίρας; Πώς να συμβιβαστείς με τα ακατανόητα;
Το γελαστό παιδί μας έφυγε...
ΤΡΑΓΩΔΙΑ... Ανείπωτος ο πόνος. Το θλιβερό μαντάτο έφτασε πριν λίγο από τη Σερβία.
Ο μαχητής μας, ο αδερφός μας, ο Stevan έγινε άγγελος. Πέταξε στους ουρανούς...
17 Αυγούστου 2021. Πάτησε Λιόσια. Μας χάρισε απλόχερα το χαμόγελο. Δύσκολοι οι καιροί. Το είχαμε όλοι ανάγκη.
14 Νοεμβρίου 2021. Πάγωσε ο χρόνος. Ο αδερφός μας άρχισε να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.
Αντλούσε δύναμη η ομάδα από τον αγώνα του. Από το πάθος του. Από την προσδοκία. Από την ελπίδα.
5 Δεκεμβρίου 2021. 22 ημέρες μετά δηλαδή... Η άνιση μάχη τελείωσε. Ο Stevan δεν άντεξε...
Τι να πεις στην οικογένειά του τώρα; Στους γονείς του; Στην αδερφή του, στη σύντροφο;
Τσακισμένη και η αθλητική του οικογένεια, η Α.Ε.Κ. Πώς να συνειδητοποιήσει, ότι έχασε το παλικάρι της;
"Άγγελε συ που κάπου εδώ γύρω πετάς πολυπαθής και αόρατος, πιάσε μου το χέρι, χρυσωμένες έχουν τις παγίδες οι άνθρωποι...", έγραψε ο ποιητής.
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Δεν υπάρχουν...
Η Ιστορία του ενδόξου Σωματείου μας συνυφυσμένη με τα δύσκολα και τις τραγωδίες, αλλά Χάρε το παράκανες...
"Σπάσε καρδιά μου εχάθη το γελαστό παιδί..."
Καλό κατευόδιο, αδερφέ μας».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Λίγα λεπτά μετά την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της εξέφρασε την θλίψη της για τον Σέρβο. «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια θρηνεί! Καλό σου ταξίδι, Στέφαν! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για τον μέχρι πρότινος αθλητή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός «αποχαιρέτησε» τον Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η σκέψη μας είναι μαζί τους»,ανέφερε η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του παίκτη της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ΑΕΚ. Καλό ταξίδι Στέφαν...».

Συλλυπητήρια Αυγενάκη

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς, εξέφρασε με ανάρτηση του στα social media ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αναλυτικά: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφαν Γέλοβατς, στους οικείους του και στην ΚΑΕ ΑΕΚ. H οικογένεια του μπάσκετ, του αθλητισμού, μέσα κι έξω από τα σύνορά μας, είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του».

EOK, ΕΣΑΚΕ και η Basket League θρηνούν τον χαμό του Στέφαν Γέλοβατς

Την οδύνη τους για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς, εξέφρασαν μέσω ανακοίνωση τους ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά:

«Το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ άδικα και πρόωρα για τον Στέφαν Γέλοβατς. Μόλις στα 32 του χρόνια, ο Σέρβος παίκτης που είχε έρθει φέτος στη χώρα μας για να ενισχύσει την ΑΕΚ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πατρίδα του. Εκεί μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 14 Νοεμβρίου και το οποίο αποδείχθηκε μη αναστρέψιμο. Τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την οδύνη τους για το τραγικό νέο και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν τους τελευταίους μήνες η μπασκετική του «οικογένεια».

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους την απέραντη θλίψη για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς.

«Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος, πρόσχαρος και προσηνής όπως τον είχαμε συναντήσει στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος "φεύγει" από την ζωή. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, στους οικείους του Στέφαν Γέλοβατς και σε όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ. Θα θυμόμαστε τον Στέφαν γιατί τον νιώσαμε σαν δικό μας φίλο έστω και εάν το διάστημα που τον γνωρίσαμε ήταν δυστυχώς σύντομο», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωνικός - ΠΑΟΚ: “Χαστούκι” των γηπεδούχων στον “Δικέφαλο του Βορρά”

Ο Άρης Σερβετάλης στο Άγιο Όρος (εικόνες)

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η 32χρονη που γέννησε με καισαρική πριν διασωληνωθεί