Πολιτική

12 Δεκεμβρίου 2021 18:07 Τελευταία ενημέρωση : 12 Δεκεμβρίου 2021 19:06

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Τα απρόοπτα της κάλπης

Διάβασέ μου το...

Ξύλο σε εκλογικό κέντρο και ακύρωση ολόκληρου εκλογικού κέντρου. Τα «παράδοξα» της κάλπης για την ανάδειξη αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής.

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Τα απρόοπτα της κάλπης
-

Επεισόδιο ξυλοδαρμού έγινε σε εκλογικό κέντρο του Ορχομενού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αίματα άναψαν όταν επιστρέφοντας από ολιγόλεπτο διάλειμμα ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Άγνωστο παραμένει προς ώρας τι τύχη θα έχουν οι ψήφοι του συγκεκριμένου τμήματος.

Ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο εκλογικό τμήμα της Ερέτριας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε πρόβλημα, καθώς δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας και το άνοιγμα της κάλπης.

Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, έγινε καταγγελία στην  ΕΔΕΚΑΠ, η οποία αποφάσισε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η διαδικασία, πάντως, συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα, πρόκειται να πάρει παράταση μίας ώρας μέχρι τις 20:00, καθώς είναι ανοικτά τα καταστήματα, ενώ στις 20:30 αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Μέχρι τις 19:00 είχαν ψηφίσει περίπου 200.000, αριθμός που φέρνει χαμόγελα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: οι κάλπες βγάζουν τον νέο αρχηγό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ