Πολιτική

12 Δεκεμβρίου 2021 23:34

Κίνημα Αλλαγής: Συγχαρητήρια από τους υποψήφιους στον Νίκο Ανδρουλάκη

Διάβασέ μου το...

Μήνυμα ενότητας έστειλαν οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στον νέο πρόεδρό τους, Νίκο Ανδρουλάκη.

Κίνημα Αλλαγής: Συγχαρητήρια από τους υποψήφιους στον Νίκο Ανδρουλάκη
-

Ευχαριστώντας τον κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία, αλλά και στέλνοντας μηνύματα ενότητας αντέδρασαν τα πέντε στελέχη που συναγωνίστηκαν για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, συγχαιροντας τον νέο πρόεδρό τους,Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωση που έκανε on camera εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της μαζικής συμμετοχής τους στη διαδικασία. Ο πρώην Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νέο αρχηγό της παράταξης, διαβεβαιώνοντας πως «Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά».

Πρώτος συνεχάρη τόσο τηλεφωνικά, όσο και δημόσια μέσω ανάρτησής του τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος,  ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την κούρσα του α’ γύρου, είχε δηλώσει ξεκάθαρα τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Τηλεφωνικά συνεχάρη τον νέο πρόεδρο και ο Παύλος Χρηστίδης, ενώ ο Χάρης Καστανίδης τον συνεχάρη μέσω ανάρτησης και στέλνοντας επίσης μήνυμα ενότητας.

 «Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος μετά την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη σε πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους», επισήμανε ο κ. Γερουλάνος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός – Άρης: Νίκησε και καλπάζει… για τον τίτλο

Κορονοϊός: Πάνω από 1 εκατομμύριο κρούσματα στην Ελλάδα

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: έρευνα για τις φωτογραφίες με τα όπλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ