Κοινωνία

21 Δεκεμβρίου 2021 12:20 Τελευταία ενημέρωση : 21 Δεκεμβρίου 2021 20:08

“Το Πρωινό”: ο Βασίλης Γκουρούσης για την ληστεία στις θυρίδες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λέει ο επί σειρά ετών σύντροφος της, για την Τέτα Καμπουρέλη, καθώς και για την πολύκροτη υπόθεση, για την οποία έχει προφυλακιστεί.

“Το Πρωινό”: ο Βασίλης Γκουρούσης για την ληστεία στις θυρίδες (βίντεο)
-

Από τις Φυλακές Τρικάλων, όπου είναι προφυλακισμένος τους τελευταίους 9 μήνες μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο επί σειρά ετών σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από την απολογία του για την κλοπή από θυρίδες σε τράπεζα, στο Ψυχικό.

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του, παρά μόνο ένα δείγμα DNA, το οποίο χαρακτήρισε ως «μεταφερόμενο», λέγοντας πως δεν αποδεικνύει την σχέση του με την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Βασίλης Γκουρούσης είπε χαρακτηριστικά «με έχουν θάψει εδώ μέσα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα», υποστηρίζοντας πως είναι αθώος.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το εάν η Τέτα Καμπουρέλη τον έχει επισκεφθεί στις Φυλακές Τρικάλων, όπου κρατείται, αλλά και για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε πως όλοι τον στηρίζουν, ενώ υποστήριξε πως δεν θέλει να τον επισκέπτεται κανείς άλλος, πέρα από τον μεγάλο γιό του και την μητέρα του.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με όσα είπε ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

“Fake News”: Forum του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με εκλεκτούς ομιλητές

Ρόδος - 8χρονη: δίωξη στον παππού για 4 κακουργήματα

Καιρός: Πού έδειξε ο υδράργυρος -12,8 βαθμούς Κελσίου