Πολιτισμός

14 Ιανουαρίου 2022 22:20

Sinead O'Connor: Στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του γιου της

Διάβασέ μου το...

Τα μηνύματα της τραγουδίστριας της προηγούμενες μέρες. Μία εβδομάδα μετά το θάνατο του γιου της.

Sinead O'Connor: Στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του γιου της
-

«Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε», έγραψε σε έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter που συνδέεται με τον επίσημο λογαριασμό της η Sinead O'Connor.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε στο παρελθόν μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα με την ψυχική της υγεία, ενώ είχε εκφράσει τις σκέψεις της για αυτοκτονία.

Όταν μία εβδομάδα πριν ο γιος της αυτοκτόνησε, κατηγόρησε τον εαυτό της, δηλώνοντας «χαμένη».

Μία ώρα αργότερα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη για τις ανησυχητικές αναρτήσεις της και καθησύχασε τους θαυμαστές της λέγοντας ότι πήγαινε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

«Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με τους αστυνομικούς τώρα καθ' οδόν για νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες», δημοσίευσε, προσθέτοντας: «Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση».

Ο 17χρονος γιος της, Shane O'Connor βρέθηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, με την ίδια να γράφει ότι, ο «όμορφος» γιος της «αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του».

«Ο Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό», έγραψε. «Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ 'αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις σήμερα:

“Η Φάρμα”: δύο… επιστροφές παικτών και τρεις νέες αφίξεις (εικόνες)

Τροχαίο με Ferrari στην Βούλα - Ιαβέρης: πρέπει να δείξουμε και στα παιδιά μας το βίντεο

“Ενώπιος Ενωπίω”: ο Μητσοτάκης, ο κατώτατος μισθός, ο κορονοϊός και οι αντιδράσεις