Κοινωνία

18 Ιανουαρίου 2022 11:15 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιανουαρίου 2022 13:45

“Το Πρωινό” - Τζώρτζης Μονογυιός: Φωτογραφίες με τα εγκαύματα του ανθρώπου που απεγκλώβισε τη γυναίκα του

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζουν οι αποκλειστικές εικόνες που έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το  Πρωινό" με τα εγκαύματα του ανθρώπου που έφτασε πρώτος και απεγκλώβισε η σύζυγό του Τζώρτζη Μονογυιού από τη φλεγόμενη Ferrari.

“Το Πρωινό” - Τζώρτζης Μονογυιός: Φωτογραφίες με τα εγκαύματα του ανθρώπου που απεγκλώβισε τη γυναίκα του
-

Συγκλονίζουν οι αποκλειστικές εικόνες που έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το  Πρωινό" με τα εγκαύματα του ανθρώπου που έφτασε πρώτος και απεγκλώβισε τη σύζυγό του Τζώρτζη Μονογυιού από τη φλεγόμενη Ferrari.

Η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία θα τελεστεί σήμερα στη γενέτειρά του στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δυστυχώς αυτό το "τελευταίο αντίο" δεν θα μπορέσει να του πει η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου καθώς νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκας, όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο "Πρωινό".


Ο άτυχος άντρας ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί -στη συνέχεια- στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του παράξενου ήχου - Τι συμβαίνει

Κορονοϊός - Κώστας Καραμανλής: Θετικός ο πρώην πρωθυπουργός

Βίντεο με το κρουστικό κύμα πάνω από την Ελλάδα από το ηφαίστειο της Τόνγκα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ