Κοινωνία

17 Φεβρουαρίου 2022 06:34 Τελευταία ενημέρωση : 17 Φεβρουαρίου 2022 12:35

Μαρούσι: επίθεση σε ανήλικο από 30 άτομα

Διάβασέ μου το...

Η ομάδα των δεκάδων ατόμων επιτέθηκε στον ανήλικο, κρατώντας ακόμη και καδρόνια. Προσαγωγές από αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή.

Μαρούσι: επίθεση σε ανήλικο από 30 άτομα
-

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μια ομάδα αποτελούμενη από περίπου 30 άτομα, οπλισμένα σύμφωνα με μαρτυρίες με καδρόνια και ρόπαλα, επιτέθηκαν σε ανήλικο.

Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης και αν το περιστατικό σχετίζεται με οπαδική βία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ, που προχώρησαν σε 6 προσαγωγές, ωστόσο όλοι οι προσαχθέντες αργότερα αφέθηκαν ελέυθεροι.

Με αφορμή την επίθεση, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δήλωσή του αναφέρει«Τα φαινόμενα βίας που έχουν ως θύματα ανηλίκους μας προβληματίζουν έντονα. Επικοινώνησα για το θέμα αυτό με το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Είναι γεγονός πως η αύξηση επιτήρησης των κοινόχρηστων χώρων είναι απαραίτητη. Πέραν αυτού θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της Μαρουσιώτικης κοινωνίας και της Σχολικής μας Κοινότητας ειδικότερα. Ως Δημοτική Αρχή θα λάβουμε επιπλέον τις απαραίτητες αποφάσεις για την ασφάλεια των συμπολιτών μας».?

Διάρρηξη σε σπίτι δημοσιογράφου

Περίπου την ίδια ώρα, επίσης στο Μαρούσι, δημιοσιογράφος που επέστρεψε στο σπίτι της, το βρήκε παραβιασμένο από διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν αρπάξει χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν βάλει και σύρτη στην πόρτα της εισόδου, για να δυσκολέψουν την ένοικο του σπιτιού να μπει σε αυτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρπαθος: συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα για το “ροζ βίντεο” του γιού του

Champions League: “πρόκριση” για Λίβερπουλ, αγωνία για Μπάγερν - Σαλτσμπουργκ

Καιρός: βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ