Πολιτισμός

08 Απριλίου 2022 22:18

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Διάβασέ μου το...

Τι θα γίνει με το βραβείο που του απονεμήθηκε

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ
-



Τελικά ο Γουίλ Σμιθ θα «πληρώσει» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ για το 2022, σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή (!) αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Το χρονικό του περιστατικού που "σημάδεψε¨τα Όσκαρ 2022

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ "σημαδεύτηκε" με μία άβολη σκηνή, ίσως η πιο άβολη στην ιστορία του θεσμού, όταν ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ρόκ.

Ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, πάσχει από αλωπεκίαση.

βραβεία OSCARS

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε πάνω στη σκηνή και το χαστούκισε. Παρότι στην αρχή το περιστατικό έμοιαζε με κάπου είδους αστείο, ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ όταν έκατσε ξανά στη θέση του «μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@ στόμα σου», σύμφωνα με το Variety.

Στον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για τη «Μέθοδο Γουίλιαμς»

Λίγο μετά ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε ξανά στη σκηνή των Όσκαρ για να παραλάβει το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

βραβεία OSCARS

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, μιλώντας για το περιστατικό με τον Κρις Ροκ.

«Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Την έντονη αντίδρασή του είχε εκφράσει μετά το περιστατικό ο αδερφός του Κρις Ροκ «Αν νομίζεις ότι θα ανέβεις σε αυτή τη σκηνή, αυτά δεν είναι τα γ…. Όσκαρ!» ο Τόνι αναφώνησε, προειδοποιώντας τον αμερικανό σταρ. 

«Και αν κουβαλήσεις τον κ…ο σου μέχρι εδώ, δεν είσαι υποψήφιος για σκ…α, εκτός από αυτά τα γ… χέρια! Α, θα κάνουμε εμφανίσεις τον υπόλοιπο χρόνο, ν..ρο. Κάθε φορά που με βλέπεις να κάνω παράσταση, εμφανίσου»!

Και συνέχισε «δεν ήθελα να ξεκινήσω το σόου με αυτό τον τρόπο!», συνέχισε, σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα. «Θα χτυπήσεις τον αδερφό μου, το γ… αδελφό μου γιατί η σκύλα σου ξίνισε τα μούτρα της;», εκφράζοντας το θυμό του για το περιστατικό στα φετινά Όσκαρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου: Ψάχνει τεχνικό σύμβουλο για τη διαδρομή της κεταμίνης

Καρδίτσα: Νεκρός o άνδρας που έπεσε στον Πηνειό με τρακτέρ (εικόνες)

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή ο 47χρονος για την κακοποίηση της ανήλικης κόρης του