Life

03 Μαΐου 2022 20:07

Βασίλης Ντινόπουλος: “Δυσκολευόταν, αλλά το προσπαθούσε”, λέει ο αδερφός του

Διάβασέ μου το...

Πως έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του. Τι λέει για τον άτυχο 33χρονο, την δουλειά του και την περιπέτεια με την υγεία του.

Βασίλης Ντινόπουλος: “Δυσκολευόταν, αλλά το προσπαθούσε”, λέει ο αδερφός του
-

«Ο αδερφός μου ήταν χαρισματικός!». Με αυτά τα λόγια αποχαιρετά τον αδερφό του, Βασίλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, ο Αναστάσιος - Οδυσσέας Ντινόπουλος. 

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, διέμενε σε διαμέρισμα στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, όπου, ο πατέρας του Αργύρης Ντινόπουλος  και η μητέρα του, με την βοήθεια κλειδαρά, μπήκαν το μεσημέρι της Κυριακής, βρίσκοντας τον νεκρό. 

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία «Kala Azar» ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε στον Alpha, ο Αναστάσιος - Οδυσσέας Ντινόπουλος. 

Βασίλης Ντινόπουλος

Όπως είπε ο αδελφός του 33χρονου, ο Βασίλης Ντινόπουλος «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό. Το πάλευε, δυσκολευόταν, αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο». 

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλυγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου, ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε ο Αναστάσιος - Οδυσσέας. 

Όπως αποκάλυψε, σχετικά με το πώς έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του, ο Αναστάσιος - Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε «εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά». 

Βασίλης Ντινόπουλος

Την Τετάρτη το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5/2022, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. 

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος 

Ο Βασίλειος-Σπυρίδων Νιτνόπουλος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989 και σπούδασε κινηματογράφο στο UCA στην Αγγλία από το 2009 μέχρι και το 2013. Μάλιστα έχει συμμετάσχει σαν σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής σε ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο και διαφημιστικά. 

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ και με τα χρόνια είχε γίνει επαγγελματίας. Ένα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές.

Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.