Πολιτισμός

19 Μαΐου 2022 10:53 Τελευταία ενημέρωση : 19 Μαΐου 2022 12:59

Κάκια Ιγερινού: ο Γιάννης Φέρτης και η “μάχη” με το Αλτσχάιμερ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι υποστηρίζει η σεναριογράφος, αναφέροντας πως ο ηθοποιός, σε μια “αναλαμπή” του, της ζήτησε να δημοσιοποιήσει το θέμα. Διαψεύδει την ανάρτηση η Μαρίνα Ψάλτη.

Κάκια Ιγερινού: ο Γιάννης Φέρτης και η “μάχη” με το Αλτσχάιμερ (εικόνες)
-

Μια συγκινητική ανάρτηση για τον Γιάννη Φέρτη έκανε η Κάκια Ιγερινού, την οποία όμως έσπευσε να διαψεύσει η σύζυγος του ηθοποιού και συνάδελφος του, Μαρίνα Ψάλτη.

Η σεναριογράφος αναφέρθηκε στον φίλο και πρώην συνεργάτη της, που δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ, συγκινώντας όλους όσοι την διάβασαν.

Συγκεκριμένα, η Κάκια Ιγερινού έγραψε για τον 84χρονο ηθοποιό:

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Επίσης, η ίδια διευκρίνισε ότι «η φωτογραφία είναι δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Το θέμα που έγινε γνωστό από την ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού προβλήθηκε και από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό»:

Ωστόσο, μετά από την προβολή του, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη επικοινώνησε με την εκπομπή, διέψευσε όσα υποστηρίζει η Κάκια Ιγερινού και εξέφρασε την απορία της για την ανάρτηση που έκανε η σεναριογράφος.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ψάλτη ζήτησε να μεταδοθεί από την εκπομπή το μήνυμα της πως «δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη, γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας….»:


Ειδήσεις σήμερα:

Σαγιώρ: “Ο Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον”

Τροχαίο: Νεκρός νεαρός στρατιώτης

Μάσκες στα σχολεία - Εξαδάκτυλος: γιατί δεν θα βγουν μέχρι το τέλος των μαθημάτων (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ