Κοινωνία

28 Μαΐου 2022 18:03 Τελευταία ενημέρωση : 28 Μαΐου 2022 20:07

Μάνος Δασκαλάκης: Στην “αντεπίθεση” με μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Διάβασέ μου το...

Την κατέθεσε στην Πάτρα με αφορμή την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς και τα όσα ακολούθησαν.

Μάνος Δασκαλάκης: Στην “αντεπίθεση” με μήνυση κατά παντός υπευθύνου
-


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην οδό Μπιζανίου μπήκαν οι δικηγόροι της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί από τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

πηγήtempo24.com

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρπαγή 6χρονου – Πατέρας στον ΑΝΤ1: Πήρα το παιδί γιατί η μάνα του δεν το πήγαινε στο γιατρό (βίντεο)

Αδερφή Θύμιου: Φοβάμαι μην τον έχουν σκοτώσει

Μωβ μέδουσα: Πού εντοπίζεται - Πώς θα προφυλαχθούμε


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ