Αθλητικά

23 Ιουνίου 2022 22:44

Αθλήτρια λιποθύμησε στην πισίνα, την έσωσε η προπονήτριά της (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παραλίγο τραγωδία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό. Η σωτήρια επέμβαση της προπονήτριά της.

Αθλήτρια λιποθύμησε στην πισίνα, την έσωσε η προπονήτριά της (βίντεο)
-

Τραγωδία παραλίγο να σημειωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Η Ανίτα Άλβαρες, αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, έχασε τις αισθήσεις της καθώς έκανε το πρόγραμμά της στον τελικό του ελεύθερου σόλο.

Η Αμερικανίδα σταμάτησε να κινείται και η πρώτη που αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έσπευσε σε βοήθειά της ήταν η προπονήτριά της.

Η Ισπανίδα Αντρέα Φουέντες δεν δίστασε στιγμή, βούτηξε στην πισίνα και έσωσε την αθλήτριά της βγάζοντάς τη γρήγορα από το νερό.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια τοποθετήθηκε σε φορείο, ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις της και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εκτός κινδύνου.

Παγκόσμιο υγρού στίβου - Ανίτα Άλβαρες

Πάντως, όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους της ομάδας των ΗΠΑ, θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε εξονυχιστικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που έχασε τις αισθήσεις της και αν πρόκειται για κάτι παθολογικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει παρέα αγοριών με μπουζούκια σε ταβέρνα (βίντεο)

MAD VMA 2022 - Σεφερλής: Παρά τα επεισόδια μεταξύ Light - Snik, όταν ανέβηκαν στη σκηνή ο κόσμος από κάτω χοροπήδαγε (βίντεο)

Χατζηδάκης για Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Στόχος η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας (βίντεο)