Παράξενα

29 Ιουνίου 2022 10:44

Βίντεο: Η στιγμή που μωρό πέφτει από μπαλκόνι και... προσγειώνεται σε πλάτη περαστικού (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δείτε καρέ - καρέ την πτώση του τυχερού μωρού...

Βίντεο: Η στιγμή που μωρό πέφτει από μπαλκόνι και... προσγειώνεται σε πλάτη περαστικού (βίντεο)
-

Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκε ένα μωράκι στην Τουρκία, το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και "προσγειώθηκε" στην πλάτη ενός περαστικού. 

Το παιδάκι τραυματίστηκε ελαφρά με τους γείτονες να καλούν αμέσως ασθενοφόρο.

Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως αναφέρει η New York Post, σημειώθηκε στην πόλη Amasya της Τουρκίας. Ο Ruhi Asci είχε σταματήσει έξω από ένα κατάστημα στην περιοχή Haci Ilyas και χάζευε μια βιτρίνα όταν ξαφνικά ένιωσε έναν πόνο στην πλάτη. Όταν ο άνδρας γύρισε να δει τι τον χτύπησε, αντίκρισε ένα παιδάκι δίπλα του πεσμένο στο έδαφος.

Ο Ruhi Asci αμέσως πήρε αγκαλιά το μόλις ενός έτους παιδάκι που είχε πέσει από το μπαλκόνι, θέλοντας να δει αν είναι καλά. Παρά την… ανώμαλη πτώση, το παιδί είχε λίγο αίμα στο στοματάκι του. Οι γείτονες αμέσως κάλεσαν βοήθεια και ήρθε ασθενοφόρο, που οδήγησε το παιδί μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο.

«Σαν να έπεσε γλάστρα επάνω μου»

«Ένιωσα έναν πόνο σαν να με χτύπησε κάποιος ανάμεσα στους ώμους και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως έπεσε από το μπαλκόνι κάποια γλάστρα και με βρήκε εκεί. Είπα μέσα μου ευτυχώς που δεν την έφαγα στο κεφάλι, και γύρισα να δω τι ήταν». Ήταν τα πρώτα λόγια του Ρούχι που έγινε ήρωας κατά λάθος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στο Σχιστό: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να σωθούν σπίτια (εικόνες)

Κορονοϊός – Μαγιορκίνης: Εξαιρετικά απίθανο να χρειαστούν νέα μέτρα

“The 2Night Show” – Παπαδάκης: Μέσα στην επόμενη χρονιά θα παραδώσω τη σκυτάλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ