Κοινωνία

02 Αυγούστου 2022 14:32 Τελευταία ενημέρωση : 02 Αυγούστου 2022 17:18

Missing Alert: εξαφάνιση 39χρονου

Διάβασέ μου το...

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 39χρονου. Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert: εξαφάνιση 39χρονου
-

Η περιπέτεια του Χυτήρη Διονύση, 39 ετών, έληξε άμεσα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο Χυτήρης Διονύσης εντοπίστηκε στην περιοχή της Ηλιούπολης και είναι καλά στην υγεία του. Ευαισθητοποιημένος πολίτης μας ενημέρωσε για το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν ο αγνοούμενος εκείνη τη στιγμή.

Πολύτιμη υπήρξε η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιουπόλεως και του Αντιδημάρχου κυρίου Παναγιώτη Κόκλα που κινητοποιήθηκαν άμεσα στο σημείο. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η αμεσότητα της Δημοτικής Αστυνομίας και φαίνεται η χρησιμότητα της στις εξαφανίσεις ανηλίκων και ενηλίκων ατόμων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Χυτήρη Διονύση και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί

Νωρίτερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε ότι την 01/08/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής ο Χυτήρης Διονύσης  39 ετών ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του Χυτήρη Διονύση στις 02/08/2022  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκράτι: Νεκρός από φωτιά σε διαμέρισμα

Αλ Κάιντα: Ο ηγέτης της σκοτώθηκε σε αεροπορικό πλήγμα των ΗΠΑ

Περιστέρι: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρής γυναίκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ