Κόσμος

29 Αυγούστου 2022 19:02 Τελευταία ενημέρωση : 29 Αυγούστου 2022 21:02

Πρόκληση Μπαχτσελί: Σταματήστε γιατί θα πάθετε χειρότερα από το 1922

Διάβασέ μου το...

Απίστευτες δηλώσεις έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/8) ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφερόμενος στην τούρκικη προβοκάτσια.

Πρόκληση Μπαχτσελί: Σταματήστε γιατί θα πάθετε χειρότερα από το 1922
-



Για ακόμα μία φορά, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προχώρησε σε προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας (29/8) αναφερόμενος στην τούρκικη προβοκάτσια με τους S-300.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μπαχτσελί τόνισε σε πολύ έντονο ύφος ότι η Ελλάδα «θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να σταματήσει άμεσα αυτή την τρέλα. Ειδάλλως θα ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα από όσα έγιναν στις 30 Αυγούστου 1922».

"Επιθυμία μου είναι η σημερινή κυβέρνηση που στοιχειώνει τον ελληνικό λαό να συνέλθει και να σταματήσει άμεσα να κυνηγάει την τρέλα. Διαφορετικά, το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ πιο βαρύ από την 30ή Αυγούστου 1922. Ένα τίμημα που μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής και της ιστορίας.

Το ότι η  Ελλάδα δοκιμάζει την υπομονή του έθνους μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο και να εντείνει τις παρενοχλήσεις της στον αέρα και στη στεριά αποτελεί ουσιαστικά μια ασύμμετρη αντανάκλαση του εκατοντάχρονου πόνου και του εφιάλτη που ζουν εδώ και 100 χρόνια.

Το κλείδωμα των τουρκικών μαχητικών που πετούν σε αποστολές μέσω του συστήματος αεράμυνας S-300 που σταθμεύει στο νησί της Κρήτης είναι μια εχθρική ενέργεια, μια προχωρημένη πρόκληση».

Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από τις ΗΠΑ, που αντέδρασαν στο σύστημα αεράμυνας S-400 της Τουρκίας και εφάρμοσαν κυρώσεις, ενώ παραμένουν σιωπηλές απέναντι στο σύστημα αεράμυνας S-300 της Ελλάδας".


Ειδήσεις σήμερα: 

Πισπιρίγκου: Κούγιας κατά Λέων για τις δηλώσεις στον ΑΝΤ1 - Αιχμές για τον Παπαδόπουλο

Ιωάννινα: “Ο γάιδαρος είχε δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο - Συρόταν μόνο το πόδι του” (βίντεο)

Αργολίδα - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με ΙΧ (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ