Κοινωνία

01 Σεπτεμβρίου 2022 22:08

Βούλα: Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που “ξάφριζε” σπίτια

Διάβασέ μου το...

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της γυναίκας που κατηγορείται για κλοπές σε σπίτια όπου εργαζόταν.

Βούλα: Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που “ξάφριζε” σπίτια
-

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες της αλλοδαπής κατηγορούμενης για κλοπές από οικίες στις οποίες παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας ως οικιακή βοηθός και η οποία συνελήφθη την 16-8-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της κατηγορουμένης και των συνεργών της και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-2-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Για να δείτε τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της κατηγορούμενης πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος - Μηταράκης: εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο

Κίνητρα για επιστροφή στην θέρμανση με πετρέλαιο

Κακοκαιρία - ΓΓΠΠ: Οδηγίες και συστάσεις προς τους πολίτες