Life

03 Σεπτεμβρίου 2022 09:44

Trannos: Τροχαίο ατύχημα για τον τράπερ στην Βούλα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο τράπερ ενεπλάκη σε τροχαίο στην παραλιακή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η ανάρτηση του μάνατζερ του στα social media.

Trannos: Τροχαίο ατύχημα για τον τράπερ στην Βούλα (βίντεο)
-

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο γνωστός στη νεολαία τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο μάνατζερ του τράπερ με storie στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Τροχαίο - Βούλα - Trannos

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που έγινε το τρακάρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί θαυμαστές του περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Πηγή: notia.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γρίπη - Μαγιορκίνης: Γιατί εμφανίστηκε δύο μήνες νωρίτερα στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον “θρύλο” Μαρσέλο

Η Τζέιν Φόντα έχει καρκίνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ