Παράξενα

14 Σεπτεμβρίου 2022 07:48

Τροχαίο - Αγρίνιο: Έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ασθενή (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τραγελαφικές καταστάσεις με ασθενοφόρο που πήγε να παραλάβει τραυματία από τροχαίο. Το έσπρωξαν πολίτες και αστυνομικοί για να "πάρει μπροστα" η μηχανή και να μπορέσει να μεταφέρει τον τραυματία.

Τροχαίο - Αγρίνιο: Έσπρωχναν το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ασθενή (εικόνες)
-

Τραγελαφικές καταστάσεις στο Αγρίνιο όταν ασθενοφόρο που πήγε να παραλάβει τραυματία από τροχαίο, δεν έπαιρνε μπρος με αποτέλεσμα να το σπρώχνουν πολίτες, διασώστες και αστυνομικοί για να μεταφέρει τον τραυματία. 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, στις 8:20 το βράδυ καθώς συγκρούστηκε ένα δίκυκλο με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον νεαρό δικυκλιστή που τραυματίστηκε.

Τροχαίο - Αγρίνιο

Τροχαίο - Αγρίνιο

Στη συνέχεια όμως η μηχανή του ασθενοφόρο δεν έπαιρνε μπροστά, με τους διασώστες μάλιστα να εμφανίζονται εκνευρισμένοι με την εξέλιξη.

Αναγκάστηκαν πολίτες και αστυνομικοί να σπρώχνουν το ασθενοφόρο, μέχρι που αυτό πήρε μπροστά, για να συνεχιστεί η διακομιδή του νεαρού τραυματία στο νοσοκομείο.

Τροχαίο - Αγρίνιο

Πολλοί από τους πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο του περιστατικού σάστισαν και απόρησαν με την κατάσταση των οχημάτων του ΕΚΑΒ και έβαλαν ανοιχτά κατά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέ.

Τροχαίο - Αγρίνιο

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βριλήσσια: Έκρηξη σε ΑΤΜ έξω από σούπερ μάρκετ

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις και άνοδος θερμοκρασίας την Τετάρτη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ