Παράξενα

16 Σεπτεμβρίου 2022 11:47

Πάτρα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου γιατί τους ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο

Διάβασέ μου το...

Σύμφωνα με τη καταγγελία, πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν μια ομάδα Ρομά.

Πάτρα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου γιατί τους ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο
-

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος οδηγού σε λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας (γραμμή Νο 1) κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά ενώ εκτός από τον ξυλοδαρμό τού πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας, κάποιοι Ρομά ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και μεταξύ τους άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε! Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Ρομά είχαν εξαφανισθεί.

«Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας.

Ο κ. Ρήγας έδωσε διευκρινίσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε άλλο σημείο της πόλης (Πλ. Μαρούδα) έγινε ο τραυματισμός της γυναίκας – επιβάτιδος σε λεωφορείο της γραμμής. «Ο οδηγός του λεωφορείου πάτησε φρένο επειδή ακριβώς μπροστά του πέρασε κάποιος ώστε να μην τον χτυπήσει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και η γυναίκα έπεσε μέσα στο λεωφορείο και είχε ελαφρύ τραυματισμό» τόνισε ο κ. Ρήγας. Να υπενθυμίσουμε ότι επί τόπου είχε βρεθεί δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη επιβάτιδα.

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στην Καβάλα: καρτέρι θανάτου σε 52χρονο

Σε δίκη ο 73χρονος που βίασε την ανάπηρη κόρη του

Βιασμός ανήλικης: Έρανος για αποζημίωση σε συγγενείς του βιαστή που σκότωσε η 15χρονη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ