Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2022 14:30

Ασέλγεια σε ανήλικες: Ποιος είναι ο δάσκαλος και τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στην δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του άνδρα που κατήγγειλαν οι δύο αδελφές.

Ασέλγεια σε ανήλικες: Ποιος είναι ο δάσκαλος και τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη (εικόνες)
-

Από την Ελληνική Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και πρώην παρουσιαστή τηλεμάρκετινγκ για τα αδικήματα:

  1. γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
  2. κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και
  3. πορνογραφία ανηλίκων.
Όπως αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ. "η Συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".

Για να δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του συλληφθέντα, πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Τζένη Ασημινιός: Η γυναίκα που φίλησε τον Κάρολο στο Μπάκιγχαμ (βίντεο)

Δολοφονία στην Καβάλα: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Λίτσα Πατέρα – Ζώδια: Οι κυβερνήτες και οι προβλέψεις για το τριήμερο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ