Τοπικά Νέα

02 Οκτωβρίου 2022 18:50

Χανιά - Ομαδικός βιασμός: Συνελήφθη και ο 19χρονος κατηγορούμενος

Διάβασέ μου το...

Δεύτερη σύλληψη μετά την καταγγελία 21χρονης για βιασμό. Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Το χρονικό της υπόθεσης.

Χανιά - Ομαδικός βιασμός: Συνελήφθη και ο 19χρονος κατηγορούμενος
-

Στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία κοπέλα από τη Σουηδία 21 ετών, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων, προχώρησε νωρίς το απόγευμα η αστυνομία της πόλης.

Πρόκειται για τον 19χρονο, σύμφωνα με το ekriti.gr, ο οποίος αναζητούνταν και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια έχει καταγγείλει.

Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Χανιά - εισαγγελέας - ομαδικός βιασμός - φερόμενος δράστης

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Χανιά - εισαγγελέας - ομαδικός βιασμός - φερόμενος δράστης

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άτομα, τα ξημερώματα του Σάββατου 1 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη, βρισκόταν σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης, όταν δύο άγνωστοι σε εκείνη άνδρες, την πλησίασαν και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση αδυναμίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο κατάλυμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - Μέτσοβο: Κεραυνός σκότωσε αγελάδες

Βόλος: Πέθανε ξαφνικά 45χρονη - Κατέρρευσε μπροστά στον άνδρα της

ΠΑΟΚ: Μνημόσυνο στα Τέμπη για τους “έξι” (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ