Κοινωνία

05 Οκτωβρίου 2022 12:15

“Το Πρωινό”- Πολυτεχνειούπολη: Κρίσιμες ώρες για τον “Έσκο” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Το Πρωινό", οι τελευταίες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον διαβόητο "Έσκο" της Πολυτεχνειούπολης στη Ζωγράφου.

“Το Πρωινό”- Πολυτεχνειούπολη: Κρίσιμες ώρες για τον “Έσκο” (βίντεο)
-

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Το Πρωινό" οι τελευταίες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον διαβόητο "Έσκο" της Πολυτεχνειούπολης στη Ζωγράφου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η μητέρα του ενημερώθηκε από γιατρούς στον Ερυθρό Σταυρό πως θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως και συνέβη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της εφημερίδα «Το Βήμα» ο 30χρονος που νοσηλεύεται φρουρούμενος στον «Ερυθρό Σταυρό» και φέρεται ως αρχηγός της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης κατέθετε χρήματα στον λογαριασμό αντιεξουσιαστή, ο οποίος κατηγορήθηκε για την αποστολή του τρομοδέματος με παραλήπτη τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο το 2017.

Μάλιστα η εντολή για την κατάθεση των χρημάτων δόθηκε από το θείο του 30χρονου. Πρόκειται για έναν Αλβανό με το παρατσούκλι ΤΙΤΙ που έχει και εκείνος βαρύ ποινικό παρελθόν. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Απόπειρα αρπαγής παιδιού κατήγγειλε μητέρα

Αιγάλεω: ανήλικοι μπήκαν σε σχολείο με κουζινομάχαιρα

Τροχαίο: Μαθητής κατέβηκε από το σχολικό και παρασύρθηκε από αγροτικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ