Κοινωνία

31 Οκτωβρίου 2022 08:21 Τελευταία ενημέρωση : 31 Οκτωβρίου 2022 21:22

Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε παιδί την ώρα που πήγαινε σχολείο

Διάβασέ μου το...

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στον Παίδων "Αγίας Σοφίας" με βαθιά τραύματα στο πρόσωπο. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του ζώου για το συμβάν.

Λαγονήσι: Σκύλος επιτέθηκε σε παιδί την ώρα που πήγαινε σχολείο
-

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 13χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο φύλακα στο Λαγονήσι.

Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο, όταν ξαφνικά ένας σκύλος του όρμησε από πίσω και το έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει με μανία στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί, όπου έχει επίσης βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΓια καλή τύχη, ένας ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού βρισκόταν κοντά στο σημείο, άκουσε τις φωνές και με άλλους δυο άνδρες ακινητοποίησαν τον σκύλο, μεταφέροντας το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Το παιδί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε, μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγίας Σοφίας», με τη μητέρα να προχωρά σε μήνυση και τους ιδιοκτήτες το άγριου σκυλιού να αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

14ΧΡΟΝΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Πάντως, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Ο Λούλα νέος πρόεδρος με οριακή νίκη

Φονική φωτιά στο Μάτι: Ξεκινά η δίκη με 21 κατηγορούμενους

Μετρό - Γραμμή 4: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ