Κοινωνία

02 Νοεμβρίου 2022 16:12

Γιάννης Μάρκου: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος

Διάβασέ μου το...

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για τον 19χρονο, συγκατηγορούμενο του 26χρονου που φέρεται να μαχαίρωσε τον επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη.

Γιάννης Μάρκου: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος
-

Μία ημέρα πριν την απολογία του 26χρονου που κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου ,οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή , ο 19χρονος φίλος του φερόμενου δράστη, προκειμένου να λογοδοτήσει για όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στην Βαρυμπόμπη.

Ο 19χρονος ,συγκατηγορούμενος του 26χρονου που θα περάσει αύριο το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, απολογήθηκε για την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κ. Μάρκου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 26χρονο, με αφορμή τη σειρά που θα κρατούσαν μπροστά από μία καντίνα.

Μετά την απολογία του, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Απολογούμενος ο 19χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ,ισχυριζόμενος ότι δεν έχει σχέση με την επίθεση που δέχθηκε ο επιχειρηματίας καθώς ο ίδιος περίμενε στο αυτοκίνητο τον φερόμενο ως δράστη 26χρονο φίλο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Σκοτώθηκε μωρό 18 μηνών - Έπεσε από τον τέταρτο όροφο

“Τρι - δημία” από γρίπη, κορονοϊό και RSV: “Καμπανάκι” από τους ειδικούς (βίντεο)

Ναυάγιο στην Εύβοια: δεκάδες αγνοούμενοι στο Στενό του Καφηρέα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ