Παράξενα

06 Νοεμβρίου 2022 06:46

Τουρκία - ΜακΚόλουμ: Άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι για μία θέση πάρκινγκ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τρομακτικές στιγμές για τον Έρικ ΜακΚόλουμ και την οικογένειά του στη Σμύρνη. Η ανάρτηση του στο Twitter για το περιστατικό.

Τουρκία - ΜακΚόλουμ: Άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι για μία θέση πάρκινγκ (εικόνες)
-

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο γκαρντ της Καρσίγιακα, μαζί με την οικογένειά του στη Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε ο ίδιος στο Twitter, ένας άνδρας τον πλησίασε με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου και μάλιστα μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του και το δύο ετών παιδί του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο μπασκετμπολίστας στην ανάρτησή του: «Φίλοι και φίλαθλοι στην Σμύρνη. Αναφέρετε τον ιδιοκτήτη αυτού του αυτοκινήτου στην αστυνομία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηλίθιος για τη θέση παρκαρίσματός μου και πλησίασε το αμάξι μου με επιθετικότητα, μέχρι να βγω έξω και να δει πως είμαι νεότερος και πιο μεγαλόσωμος. Μετά όμως με πλησίασε με μαχαίρι κι αυτή ήταν η στιγμή που άλλοι άνθρωποι τον έπιασαν.

Ποιος ξέρει τι θα είχε συμβεί αν δεν επενέβαιναν αυτοί οι καλοί άνθρωποι από το εμπορικό κέντρο. Το χειρότερο είναι πως ήμουν με την έγκυο γυναίκα μου και τον 2 ετών γιο μου. Έπρεπε να τους κρατήσω ασφαλείς. Αυτός είναι ο ηλίθιος. Νόμιζα πως θα έπρεπε να τον σκοτώσω, αλλά δεν φτάσαμε ως εκεί ευτυχώς»

Ειδήσεις σήμερα: 

Η κακοκαιρία “EVA” σαρώνει την χώρα - Έντονα φαινόμενα και στην Αττική (εικόνες)

Τουρκία - Τζιτζικώστας: Η Σπυράκη κατέθεσε επείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν για το επεισόδιο

Σημεία για rapid test δωρεάν την Κυριακή