Life

10 Νοεμβρίου 2022 12:06

Γνωστός Tik Toker συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Διάβασέ μου το...

Τι είπαν τα δυο ανήλικα κορίτσια στην καταγγελία τους.  Ο Tik Toker είχε συλληφθεί ξανά και πριν από μερικές ημέρες.

Γνωστός Tik Toker συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών
-


Γνωστός TikToker
είναι ο άνδρας που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας  κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Η σύλληψή του έγινε μετά από την καταγγελία των δυο κοριτσιών στην Αστυνομία. Ο 57χρονος φέρεται να προσέγγισε τα δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες τα φίλησε και τα θώπευσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικες έβαλαν τις φωνές και απομακρύνθηκαν από το σημείο, ζητώντας βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗΣ. Οι αρχές εντόπισαν τον 57χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο γνωστός TikToker είχε συλληφθεί στα τέλη Οκτωβρίου για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

57χρονος - παρενοχλούσε ανήλικες - Ερμού

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ειδήσεις σήμερα:

12χρονη - Κολωνός: προφυλακίστηκε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Πεζογέφυρα Αιγάλεω: Άγνωστοι έκοψαν τις λαμαρίνες - Διαβάτες βρέθηκαν “στον αέρα” (βίντεο)

Αποστολάκης για Τουρκία: Να είμαστε έτοιμοι για όλα - Επέκταση στα 12 μίλια άμεσα 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ