Υγεία - Περιβάλλον

14 Νοεμβρίου 2022 20:57 Τελευταία ενημέρωση : 15 Νοεμβρίου 2022 21:22

Θεσσαλονίκη - ΕΛΑΣ: “Γέφυρα ζωής” για εξάχρονο αγόρι (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

"Μάχη με το χρόνο" έδωσαν τη Δευτέρα, μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομίας για την διάσωση ενός 6χρονου. Τι συνέβη με το μικρό παιδί.

Θεσσαλονίκη - ΕΛΑΣ: “Γέφυρα ζωής” για εξάχρονο αγόρι (βίντεο)
-


Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έστησαν “γέφυρα ζωής” για ένα εξάχρονο αγόρι που κινδύνευσε η ζωή του γιατί κατάπιε αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ παρέλαβαν από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε το μικρό παιδί. Οι αστυνομικοί που προηγήθηκαν άνοιγαν τον δρόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έστησαν “γέφυρα ζωής” για ένα εξάχρονο αγόρι που κινδύνευσε η ζωή του γιατί κατάπιε αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ παρέλαβαν από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε το μικρό παιδί.

Οι αστυνομικοί που προηγήθηκαν άνοιγαν τον δρόμο έτσι ώστε ο 6χρονος που κατάπιε μικρό αντικείμενο να διακομισθεί ταχύτατα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή: thestival.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Social Media Awards 2022: Στους κορυφαίους της χρονιάς ο ΑΝΤ1

“Πλημμύρα του Αγίου Φιλίππου”: Η ιστορική θεομηνία που έπληξε Αθήνα και Πειραιά (εικόνες)

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Ο Ερμής, ο έρωτας και οι προβλέψεις της Δευτέρας (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ