Πολιτισμός

28 Δεκεμβρίου 2022 20:59

Πέθανε ο Jo Mersa

Διάβασέ μου το...

Πώς έχασε τη ζωή του ο ρέγκε καλλιτέχνης και εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ.

Πέθανε ο Jo Mersa
-



Ο Joseph «Jo Mersa» Marley, γιος του μουσικού Stephen Marley και εγγονός του θρύλου της ρέγκε μουσικής, Bob Marley, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Ένας εκπρόσωπος του τραγουδιστή επιβεβαίωσε το θάνατο του καλλιτέχνη στο Rolling Stone, χωρίς να διευκρινίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του. Ο Τζαμαϊκανός Αμερικανός καλλιτέχνης reggae φέρεται να βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα όχημα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός WZPP της Νότιας Φλόριντα δημοσίευσε στο Instagram ότι επιβεβαίωσε τον θάνατο του Jo Mersa και είπε ότι πέθανε από κρίση άσθματος, αν και δεν διευκρίνισε την τοποθεσία όπου συνέβη.Ο παππούς του ήταν πρωτοπόρος στο κίνημα της ρέγκε και γνωστός για τραγούδια όπως τα «Everything’s Gonna Be Alright», «Get Up, Stand Up», «Is This Love», «I Shot the Sheriff», «No Woman, No Cry» και περισσότερο.

Jo Mersa Marley - Τζο Μέρσα Μάρλεϊ

Ο Bob Marley πέθανε το 1981 από μελάνωμα σε ηλικία μόλις 36 ετών. Είχε 11 παιδιά με επτά διαφορετικές γυναίκες. Σε μια συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι το να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του ήταν πρόκληση. «Ο πατέρας μου δημιούργησε μια κληρονομιά βγάζοντας τραγούδια με νόημα», είπε.

Σε άλλη συνέντευξή του, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε «καμία πίεση» να ανταποκριθεί στο επίθετό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Εύβοια: Βίντεο από την στιγμή της ισχυρής δόνησης - Τι λένε οι σεισμολόγοι (εικόνες)

Australian Open - Τζόκοβιτς: Στη Μελβούρνη ένα χρόνο μετά την απέλαση του

Υπάλληλος μίνι μάρκετ έριξε κουβά με παγωμένο νερό σε άστεγη (βίντεο)