Life

30 Δεκεμβρίου 2022 16:05

Steven Tyler: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η γυναίκα στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.

Steven Tyler: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού
-

Φαίνεται ότι η νέα χρονιά για τον διάσημο τραγουδιστή, Στίβεν Τάιλερ, δεν θα ξεκινήσει και πολύ καλά. Ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος έχει μηνυθεί για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μιας γυναίκας, που ήταν ανήλικη τότε. Τα γεγονότα, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβησαν τη δεκαετία του '70, όταν η ενάγουσα, ονόματι Julia Holcomb, ήταν 16 ετών, ενώ ο Τάιλερ ήταν 25 χρόνων.

Η Julia ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής, εκτός από το να της επιτεθεί, της προκάλεσε σκόπιμα συναισθηματική δυσφορία. Σύμφωνα με το περιοδικό «Rolling Stones», η Holcomb δήλωσε ότι ο Τάιλερ έπεισε τη μητέρα της να του παραδώσει την κηδεμονία της και έτσι έζησαν μαζί για περισσότερα από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν αρκετές προσωπικές επαφές.Η γυναίκα παρουσίασε ως απόδειξη της κατηγορίας της τα απομνημονεύματα του ίδιου του Τάιλερ, όπου ισχυρίζεται ότι «παραλίγο να παντρευτεί μια έφηβη» και ότι «οι γονείς της με ερωτεύτηκαν, υπέγραψαν ένα έγγραφο για να έχω την κηδεμονία, ώστε να μην με συλλάβουν αν την έβγαζα εκτός πολιτείας. Την πήρα μαζί μου σε περιοδεία».

Η Τζούλια αποκάλυψε ακόμη ότι έμεινε έγκυος το 1975 και έκανε έκτρωση μετά την επιμονή του Τάιλερ να το «ρίξει». Μέχρι στιγμής ούτε ο μουσικός ούτε οι δικηγόροι του έχουν σχολιάσει τη μήνυση, που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες. Αν και στο έγγραφο δεν αναφέρεται ρητά το όνομα του Τάιλερ, το δημοσίευμα ανέφερε ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή των Aerosmith.Ο Στίβεν Τάιλερ δήλωσε ότι γνώρισε την Τζούλια μετά από μια συναυλία του συγκροτήματος στο Πόρτλαντ του Όρεγκον το 1973. Στην αγωγή της, η γυναίκα κατηγορεί τον τραγουδιστή ότι την εξανάγκασε και την έπεισε να πιστέψει ότι η κακοποίηση ήταν μια επίσημη ρομαντική σχέση.


Η ίδια αφηγείται, επίσης, ότι ο Τάιλερ την πήγε σε ένα ξενοδοχείο και προέβη σε ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις μαζί της, την ίδια νύχτα που συναντήθηκαν, παρά το γεγονός ότι γνώριζε την ηλικία της.Ένα χρόνο αργότερα ο Τάιλερ απέκτησε την κηδεμονία της Τζούλια και υποσχέθηκε στους γονείς της ότι θα είχε μια καλύτερη ζωή από αυτή που θα μπορούσαν να της δώσουν, αλλά εκτός από το να αθετήσει τον λόγο του, την κακοποιούσε, της επιτέθηκε και της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ.Μετά την έκτρωση, η Julia Holcomb απομακρύνθηκε από τον τραγουδιστή και επέστρεψε στο Πόρτλαντ για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΚΑ: Σύνταξη μέσω... παραγραφής

“Καλημέρα Ελλάδα” - Δήμαρχος Ιάσμου: Χαμός “στον αέρα” για τον Γκιουλέν και... τον Παπαδάκη (βίντεο)

Χαλάνδρι: Συμπλοκή ανηλίκων με τραυματισμούς και συλλήψεις